Even voorstellen...

Voorzitter:
Ronny van Oosterhout

Hallo mijn naam is Ronny van Oosterhout, ik ben getrouwd met Ilse en we hebben 2 zonen, Tim zit in groep 7a en Lars zit in groep 5. Beide zitten op de locatie Zonnehof. Ik zit sinds 2014 bij het bestuur van de oudervereniging en sinds dit jaar ook als functie van voorzitter.

Penningmeester:
Jaap Tinnemans

Mijn naam is Jaap Tinnemans, penningmeester van de oudervereniging. Ik ben de vader van Saar (groep 7) en Finn (16 jaar). Ik ben lid van de oudervereniging  geworden omdat vele handen licht werk maken. Mocht u ook lid willen worden van de oudervereniging? Schroom dan niet om ons te benaderen!

Notulist:
Patricia van Mierlo

Hoi, mijn naam is Patricia van Mierlo. Ik ben moeder van drie zonen waarvan er nog een in groep 4 zit op de locatie kruiskensweg. Ik ben in eerste instantie begonnen met de OV omdat het nodig was, maar gaandeweg ben ik het steeds leuker gaan vinden actief deel te nemen aan het organiseren van activiteiten voor de kinderen. Het is leuk om te zien hoe de kinderen genieten en leren.
Je krijgt zelf ook meer mee van de dingen die er op school gebeuren, tijdens maar ook naast de activiteiten. Je leert de kinderen, leerkrachten en ouders beter kennen en ik vind het waardevol dat ik in deze schooljaren wat extra aanwezig kan zijn bij de schoolactiviteiten.
Binnen de OV heb ik de rol van secretaris. Verder neem ik gedurende het jaar deel aan verschillende werkgroepen. Bijvoorbeeld bij de sponsorloop, Sinterklaas, kerst of schoolreis.

Leden:
Anique Aben

Hallo, ik ben Anique. Mama van Krijn (7jaar) en Sjoerd (5 jaar) Hoebergen. Zij zitten in groep 4/5 en 1/2 van de locatie Kruikensweg. Sinds 2 jaar ben ik lid van de OV. Als jullie vragen of opmerkingen hebben over de activiteiten op school of iets anders aangaande de OV mogen jullie me altijd daarvoor aanspreken op het schoolplein.

Sandra Verhage

Hallo, mijn naam is Sandra. Ik ben moeder van Lynn en Dean op de locatie Kruiskensweg (Bonifatius). Ik ben bij de oudervereniging gegaan omdat ik graag wat meer betrokken wilde zijn bij de gebeurtenissen op school. School is een leuke tijd voor kinderen en hoe fijn is het dat je daar een steentje aan kan bijdragen.

Winnie Joosten

Hallo allemaal, mijn naam is Winnie Joosten getrouwd met Ramon & moeder van Demi Joosten (2014) & Jesse Joosten (2011). Ik ben werkzaam als Pedagogisch medewerkster binnen de kinderopvang. Sinds de kinderen op school zitten ben ik lid geworden van de ouderraad. Dit omdat ik graag mijn steentje bijdraag op de school van mijn kinderen. Dit door mee activiteiten te organiseren zodat kinderen plezier hebben, en daar mooie herinneringen aan over houden.