Nieuwe leerlingen

Je kind is klaar voor de volgende stap in zijn ontwikkeling: naar de basisschool. Van peuter naar kleuter. Een spannende stap voor zowel kind als ouders. Er komt van alles op je af. In deze folder kun je op je gemak doorlezen hoe we binnen KC LaLoBo te werk gaan. En hoe we alles in het werk stellen om jouw kind een thuisgevoel te geven.

Inschrijven
Wil je, je kind inschrijven op onze school of wil je graag een keertje sfeer komen proeven, dan ben je van harte welkom voor een rondleiding en een kennismakingsgesprek. We maken graag tijd voor je vrij. Maak hiervoor een afspraak met Linda Janssen linda.janssen@prodas.nl 0493-692769 locatie Kruiskensweg of Maarten Theijs, maarten.theijs@prodas.nl, 0493-670068 locatie Zonnehof.

Klik hier voor het protocol aanmelden nieuwe leerling
Klik hier voor de begeleidende brief inschrijfformulier
Klik hier voor het inschrijfformulier leerling