Sport Village in Someren

23 september 2020

Vandaag zijn we met groep 5 naar de Sport Village geweest in Someren. Daar werd door Leef verschillende clinics gegeven.

Vandaag zijn we met groep 5 naar de Sport Village geweest in Someren. Daar werd door Leef verschillende clinics gegeven. We begonnen met het onderdeel acro. De kinderen mochten hun kunstjes laten zien. Hier was het samenwerken erg belangrijk.

Ook hebben we een workshop badminton gehad. Eerst moesten de kinderen een parcours lopen met een racket en shuttle, daarna overgooien van de shuttle en opvangen met je racket. Buiten hebben we gevoetbald. De groep werd opgesplitst in 2 partijen. De eerste groep kreeg een techniek les, de andere groep mocht een partijtje spelen. Daarna gingen we de clinic boogschieten en bootcamp volgen. Als afsluiting  werden we getrakteerd op een workshop ‘dansen’. Dit was super om te zien. Zelfs kinderen die aangaven geen zin te hebben, deden erg goed mee. Benieuwd naar de foto's.....klik dan op onderstaande link.

Link naar het bestand: 'acro1_1.jpg'

Link naar het bestand: 'acro2_1.jpg'